Startsiden | Bedrifter | Offentlig etater | Lag og organisasjoner

DigiPoint Møre DA

Leder: Britta Otnes

Adresse:
6680 Halsanaustan

Telefon: 71 55 82 65

Mobil:

Telefaks:

Mail: digipointmore@hotmail.com

Hjemmeside:

Ansatte:

Aktuelle utdannelser:

Kunder: Private og Næringslivet

Fakta: DigiPoint Møre DA ble etablert i 2007. De driver med digitalisering av foto, verdipapirer, dokumenter, lyd og filmmateriell. Samtidig driver de en sikker og framtidsretta lagringsplass online med velutviklet back- up og sikringsrutiner for det digitaliserte materialet

Rediger opplysninger
 Tips en venn
Printvennlig versjon

DigiPoint Møre DA

DigiPoint Møre DA er et nystartet firma i Halsa kommune. Bedriften holder til sammen med EB Videoprodukter AS på Halsanaustan. Britta Otnes og Bjørn Fjelnset eier 50% hver av firmaet.
 
DigiPoint Møre digitaliserer papirfotografier, verdifulle papirer/kviteringer og gamle lydopptak. Deretter tilbyr de sikker lagring av dette på en nettserver. Denne tjenesten kalles DiSafe og er en online tjeneste som bevarer og tilgjengeliggjør alt av ditt digitale materiale.
 
DiSafe står for ”Digital Safe” og fungerer omtrent som en nettbank, der alt er godt bevart og tilgangen er 24 timer i døgnet og hvor som helst i verden. Verdiene ligger i trygge serverparker med kontinuerlig back up. Vannsikkert, brannsikkert, tyverisikkert, upåvirkelig av naturkatastrofer og beskyttet mot virus.
 
Denne er brukernavn og passordbeskyttet slik at bare du har tilgang til minnene dine.
Materialet er din eiendom og vil aldri slettes av oss. DiSafe kontoen inneholder mange funksjoner for å organisere, søke og dele dine bilder, filmer, lydfiler og dokumenter.
Digitalisering av foto, lyd, dokumenter, film og mye mer
DigiPoint Møre 1