Startsiden | Bedrifter | Offentlig etater | Lag og organisasjoner

Lerøy hydrotech

Leder: Kurt Rønning

Adresse:
6680 Halsanaustan

Telefon: 71 55 88 05

Mobil:

Telefaks:

Mail: kurtr@hydrotech.no

Hjemmeside:

Ansatte: 10

Aktuelle utdannelser:
Aquakultur

Kunder:

Fakta: Produserer matfisk fra stryking og klekking av rogn til utsetting av smolt som fores til ferdig matfisk på 5 kg. Produserer ca. 1,8 millioner slakteklar fisk per år.

Rediger opplysninger
 Tips en venn
Printvennlig versjon

Lerøy hydrotech

Kurt Rønning er driftsleder ved Lerøy hydrotech avd. Halsa, og har hektiske arbeidsdager og pendler mellom merdene på fjorden, arbeid på land og papirarbeid på kontoret.
 
På Lerøy/hydrotech produseres det matfisk fra klekking av rogn til det settes smolt i sjøen og videre ferdig matfisk på 5 kg. Arbeidsdagen til de 10 ansatte går med til mating av fisk, og teknisk arbeid som forankrinkring, notvasking og diverse annet forefallende. Bedriften har en liten landbase på Strømsneset der fire av de ti ansatte møter på jobb.

Ute på merdene er det datastyrte kameraer både under og over vann og slik holdes det øye med fisken. Det kontroleres at fòrtilførselen er av riktig mengde og at fisken utnytter fòret maksimalt. Og i fra overvåkingsentert kan f`òrtilførselen reguleres ut i fra fiskens apetitt. 
 
Målsettingen for bedriften er Størst først. Altså å få slakteklar fisk så raskt som mulig. De produserer ca. 1,8 millioner slakteklar fisk per år og på spørsmålet om hvordan fremtidsutsiktene for bedriften er får vi et raskt svar fra Kurt. – Det er en sikker framtid! Her i Norge har vi kommet langt med tanke på utvikling av teknologi, og vil klare oss lenge.  

Lerøy hydrotech har som mål å ansette flere i løpet av året.
Lerøy hydrotech 2

Størst først