Startsiden | Bedrifter | Offentlig etater | Lag og organisasjoner

Halsa Industriservice

Leder: Vegard Henden

Adresse:
6683 Vågland

Telefon: 905 13 039

Mobil: 905 13 039

Telefaks:

Mail:

Hjemmeside:
http://www.praerien-racing.com/

Ansatte: 1

Aktuelle utdannelser:
Industrimekaniker bakgrunn

Kunder:

Fakta: Enmannsforetak som ble startet 9. mars 2007. Driver med Kjøp, salg, utleie og service av bil maskiner og utstyr. Tjenester og jordbruksrelatert arbeid, massetransport og graving. Karosseriarbeid, motor, bilelektrisk. Utleie av biltransporthenger

Rediger opplysninger
 Tips en venn
Printvennlig versjon

Halsa Industriservice

Vi møter daglig leder Vegard Henden (27) i sofaen i verkstedet på Vågland. Det er masse folk i verkstedet og de driver med litt av hvert. Det er alt fra mekking på moped til skifting av dekk på bil. Dette er privatpersoner som har leid verkstedet og verktøy for å reparere på egne biler.
Ikke bare er dette verkstedet for Halsa Industriservice, men det er også blitt en møteplass.
 
Vi skjønner fort at Vegard er en allsidig mann, som kan hjelpe folk med nesten hva det skal være. Nettopp derfor er det også mye å gjøre i bedriften. - Jeg får masse oppdrag og har også måttet si nei til kunder. Vegard har en 100% stilling hos Halaas og Mohn i Kristiansund i tilegg til bedriften, så det blir friperiodene og helgene som går med til industriservice- oppdrag.
industriservice 22

kjøp - salg - utleie - service - massetransport - graving

Den siste tiden har Vegard jobbet med opparbeiding av en hyttetomt i Strandahjellen hyttefelt. Her kjører han jord med lastebil, planerer og ordner tomta rundt hytta.
Andre dager holder han til i verkstedet på Vågland med reparasjoner eller service på biler eller andre maskiner og utstyr. Han er også den eneste i halsa med 3 tonns gravemaskin, og har derfor et bra tilbud der. Gravemaskinen er liten og kan derfor brukes til for eksempel hagearbeid. Han har også en 7,5 tonns gravemaskin.
 
Planer fremover er å fornye maskinparken så han har enda mer å hjelpe seg selv å andre med.
Halsa Industriservice 2