Startsiden | Bedrifter | Offentlig etater | Lag og organisasjoner

Saltrø Treindustrier AS

Leder: Ole P. Saltrø

Adresse:
6683 Vågland

Telefon: 71 55 60 50

Mobil:

Telefaks:

Mail: opsaltro@svorka.net

Hjemmeside:
http://saltro.net

Ansatte: 4

Aktuelle utdannelser:
Snekker

Kunder: Private og næringslivet

Fakta: Forløperen til dagens trevarefabrikk ble etablert i 1951. På Liabø blir det nå produsert kjøkken etter mål, garderobeskap og andre treprodukter på bestilling.

Rediger opplysninger
 Tips en venn
Printvennlig versjon

Saltrø Treindustrier AS

Ole P. Saltrø er egentlig skipsingeniør, men far hans som drev snekkerbedrift mente dette var feil retning for en "Saltrø", så etter 4 måneders praksis på verft fikk den ferske ingeniøren streng beskjed; "sjå te å kåmma å gjærra nå de e gagn ti!" Og kanskje lå det litt i blodet, for Ole kom, og har etter hvert drevet snekkerbedriften både "i gode og onde dager".

 

Det er dårlige tider for treindustrien, og "hånd til munn opplegg" i følge Guri Ramsvik Romfo (over 40) som stikker innom kontoret. Men Saltrø har klart seg gjennom den verste perioden, og kjemper seg videre ved å produsere spesialinnredninger etter mål.

 

Stort sett går det i kjøkken, men også garderobeskap og andre møbler blir produsert.

 

Ole forteller at han jobber med absolutt alt; innstilling av maskiner, konstruere møbler, selge, feie flisfyren.... -Det er veldig variert, alt arbeidet går på omgang, og vi prøver å organisere oss slik at det blir mest mulig variasjon.

 

-Vi er alle snekkere, men det er ingen som kan dokumentere noe, smiler Ole, når vi spør hva slags utdannelse man trenger for å jobbe her.

Sjå te å kåmma å gjærra nå d e gagn ti