Startsiden | Bedrifter | Offentlig etater | Lag og organisasjoner

Marits Aromaterapi

Leder: Marit Wiik

Adresse:
6683 Vågland

Telefon: 71557504

Mobil:

Telefaks:

Mail: mawiik@online.no

Hjemmeside:

Ansatte: 1

Aktuelle utdannelser:
Shirley Price Aromaterapi Norge (3-delt utdannelse innen aromaterapi), kurs innen anatomi og fysiologi.

Kunder: Private og næringslivet.

Fakta: Foretaket var etablert i 1991. Utfører aromaterapibehandling, massasje ved hjelp av eteriske oljer. Leier seg også ut på timesbasis til Spa-senteret i Surnadal.

Rediger opplysninger
 Tips en venn
Printvennlig versjon

Marits Aromaterapi

Jeg velger ut oljene jeg bruker i behandlingen etter hva slags problemer kundene mine har. Dette sier Marit Wiik (41) som driver Marits Aromaterapi. Hun har behandlingsrom i Betna, og kan fortelle at de fleste eteriske oljer er anti-septiske, - et " våpen " til å bekjempe soppinfeksjoner og andre bakterier.

 Folk kommer til meg med forskjellige plager som stressnakke, stive muskler, hodepine, søvnproblem eller dårlig blodomløp. -Men til tross for plagene, er folk som kommer hit positive, og jeg er heldig som får bli kjent med så mange, sier hun. -Jeg synes også at det er givende og kjekt å hjelpe folk og lindre plager. Wiik vil videreutdanne seg innen helse og muskelpleie, og vurderer å starte flere typer behandling som feks. kopping og jazzersize.

 Jeg starta opp firmaet fordi jeg ville ha noe å drive med mens ungene var små. Nå kunne jeg tenke meg å videreutvikle bedrifta, og skape en fulltidsjobb av det, avslutter Wiik.

Kjekt å kunne hjelpe folk og lindre plager

Marit Wiik1 Marit Wiik2