Startsiden | Bedrifter | Offentlig etater | Lag og organisasjoner

Kurt Otnes Elektro

Leder: Kurt A. Otnes

Adresse:
6687 Valsøyfjord

Telefon: 952 75 632

Mobil:

Telefaks:

Mail:

Hjemmeside:

Ansatte: 1

Aktuelle utdannelser:
Fagbrev sterkstrøm, teknisk fagskole (elektro), Gruppe L-sertifikat, el-installatørprøven

Kunder: Private og næringslivet.

Fakta: Etablert i 1994. El. installasjon i boliger, driftsbygninger og institusjoner.

Rediger opplysninger
 Tips en venn
Printvennlig versjon

Kurt Otnes Elektro

En lærer anbefalte meg å gå på «elektro» på videregående og så syntes jeg det var veldig interessant, sier Kurt Arve Otnes (52) når vi spør hvorfor han ville bli elektriker. Som lærling jobbet han på trålere i Kristiansund, og hadde stort utbytte av det.

 

-Det var lærerikt og interessant. Jobben er fremdeles variert og allsidig. Jeg kan starte om morgenen med litt feilsøking, og så pendle mellom mange forskjellige kunder i løpet av dagen. Det er noen nye anlegg, men mye reperasjoner, kabelklamring og kobling.

Denne dagen holder han på å avslutte restaureringa av det elektriske anlegget på Halsa kirke. Denne var bygd på 1700-tallet, og det var behov for å rydde litt i systemet...

Det ligger store utfordringer i en slik jobb, sier Kurt, så den lange erfaringa som selvstendig kommer godt med. Men det er veldig artig og utfordrende å få slike jobber hvor det er så mye gammelt og rart. Her har han lagt om alle kablene og blant annet installert et nytt sikringsskap. -Det er kjekt å jobbe på bygda, for her er det bare trivelige folk, legger han til.

Stort utbytte av lærlingtida

Kurt Otnes 1 Kurt Otnes 2