Startsiden | Bedrifter | Offentlig etater | Lag og organisasjoner

Hårmakeriet

Leder: Tanja Heggem

Adresse:
6683 Vågland

Telefon: 71 55 60 90

Mobil:

Telefaks:

Mail:

Hjemmeside:

Ansatte: 1

Aktuelle utdannelser:
Frisørutdannelse

Kunder: Private.

Fakta: Hårmakeriet ble etablert på Liabø i 1997. Her kan man få “gjort” håret, i tillegg til å bli sminket. I frisørsalongen er det også et utsalg av spesialprodukter for hår, og noe smykker. Kundene er hovedsaklig lokalbefolkningen.

Rediger opplysninger
 Tips en venn
Printvennlig versjon

Hårmakeriet

Det var opprinnelig to venninner som startet salongen på Liabø. De planla også å flytte til Hamar og jobbe der, men så måtte bare Tanja Heggem (32) bli igjen i Halsa!

 

Heggem kan fortelle at det er høysesong i mai og før jul, men ganske travelt ellers i året også. Det går mest i klipping, men også stadig mer farging og striping. -Og nå har mannfolka også begynt å farge håret, smiler hun.

 

-Det er hardt arbeid for nakken og skuldrene, og man er utsatt for allergiske reaksjoner, men jeg håper at jeg forblir her, smiler Heggem. Hun vil ikke satse på å ansette flere, selv om det er hektisk i perioder.

 

Hun liker definitivt ikke fotografen sitt kamera, eller spørsmåla vi stiller, og finner stadige unnskyldninger for å stikke seg vekk på kontoret. Men hun forteller innimellom at hun fra hun var liten ville bli frisør fordi det så artig ut, og at det er kjekt å være sin egen herre og å treffe så mye folk. -Jeg kjenner de fleste i Halsa, og det er utfordrende og variert arbeid å være frisør.

 

Hun har mellom 10 og 15 kunder hver dag og mange pensjonister, men hun vektlegger at hun vil holde seg oppdatert på nye teknikker og trender fremover.

Hårmakeriet snudd

Nå har mannfolka også begynt å farge håret