Startsiden | Bedrifter | Offentlig etater | Lag og organisasjoner

Halsa Fysioterapi

Leder: Per Johansson

Adresse:
6680 Halsanaustan

Telefon: 71556268

Mobil:

Telefaks:

Mail: fysioper@tiscali.no

Hjemmeside:

Ansatte: 1

Aktuelle utdannelser:
Fysioterapeut

Kunder: Private.

Fakta: Enmannsforetak som ble etablert i -89. Lokalisert på butikksenteret på Liabø, men skal flytte til Betna i 2006. Driver med fysioterapi i diverse former, som opptrening, fysikalsk rehabilitering og treingsstudio. I tillegg driver bedriften solstudio.

Rediger opplysninger
 Tips en venn
Printvennlig versjon

Halsa Fysioterapi

Tidligere var Per Johansson (42) ansatt som kommunefysioterapeut, men etterhvert startet han et enmannsforetak, og leide egne lokaler på butikksenteret på Liabø. Nå har han investert i en bygning i Betna, og skal snart flytte inn i større lokaler der. Da vil han utvikle bedrifta, og tilby flere tjenester.

 

Som ung trente Per mye på helsestudio, og var generelt interessert i muskler og kroppens oppbygning. Så kom han i kontakt med en fysioterapeut som drev med opptrening, og syntes det så ut som en spennende jobb. Kundegruppa består hovedsaklig av eldre folk som trenger opptrening og rehabilitering. Han løser opp spente muskler slik at blodsirkulasjonen blir bedre.

Hjørdis Botten får behandling mens vi er der, og hun sier at hun var "lam" da hun startet med behandlinga for 15 år siden. -Jeg hadde sittet i rullestol dersom det ikke var for Per, og legger til at jeg er helt avhengig av ham. -Vi er avhengig av hverandre da, sier Per smilende.

 

Hjørdis mener at det er et veldig godt tilbud når man får dekt behandlinga, og også at de får bruke apparata på treningsstudioet. -Jeg ror også! Det er stort sett eldre folk som får behandling, men også noen unge som stikker innom for å trene, -eller for behandling etter skader. Jeg treffer mye folk, sier Per, og tilbakemeldingene gir inspirasjon til å holde på. -Det er kjekt å kunne rette opp problemer når noe holder på å gå galt!.

Vi er avhengige av hverandre

Halsa Fysioterapi2 Halsa fysioterapi1