Startsiden | Bedrifter | Offentlig etater | Lag og organisasjoner

Halsa Bygdeservise

Leder: Einar N. Botten

Adresse:
6686 Valsøybotn

Telefon: 918 16 613

Mobil:

Telefaks:

Mail: einar.botten@c2i.net

Hjemmeside:

Ansatte: 9

Aktuelle utdannelser:
Agronom, mekaniker, diverse kurs og sertifiseringer - og mye praktisk erfaring!

Kunder: Private og næringslivet.

Fakta: Bedrifta ble startet i 2004, og medeierne i foretaket påtar seg mange forskjellige typer oppdrag. Det kan eksempelvis være vedlikehold, lettere entreprenørarbeid, utleie av arbeidskraft, vaktmestertjenester, traktorarbeid, sprøyting, slått osv.

Rediger opplysninger
 Tips en venn
Printvennlig versjon

Halsa Bygdeservise

Vi finner daglig leder Einar Botten (43) på veganlegget i Betna der han hjelper anleggsgartneren med å legge kantstein rundt trafikkøyene.

 

Han er ofte ute på oppdrag for Bygdaservice selv om bedriften er ny. -Vi får mange oppdrag så i tillegg til onnene blir det hektisk sier Botten. -Men som bønder flest holder vi vanligvis på mye alene, så da blir det en sosial og fin avveksling å jobbe sammen når vi treffes på oppdrag for Bygdaservice.

 

Firmaet har hatt mange oppdrag allerede, som snekring, maling, litt arbeid for kommunen, skogrydding, traktoroppdrag og lignende. -Vi ville i utgangspunktet ha med unge folk i staben sier Botten, men det er viktig at aktørene har allsidig praksis og erfaring.

 

Medeierne i bedriften bruker Bygdaservice som en markedsføringskanal og koordinator. De er alle selvstendig næringsdrivende, men samarbeidet gjør at man lettere får profilert seg, og åpner for å påta seg større oppdrag.

Bygdeservice 1

Vi har mye allsidig kompetanse i bedriften!

Bygdeservice 2