Startsiden | Bedrifter | Offentlig etater | Lag og organisasjoner

Coop Orkla, avd. Vågland

Leder: Jarl Henden

Adresse:
6683 Vågland

Telefon: 71556138

Mobil:

Telefaks:

Mail: vagland@marked.coop.no

Hjemmeside:
http://www.coop.no

Ansatte: 7

Aktuelle utdannelser:
Økonomisk utdannelse, handel og service

Kunder: Private og næringslivet

Fakta: COOP på Liabø er en alt-mulig- butikk, og har et bredt varespekter. De selger naturligvis dagligvarer, men også mange andre forbruksvarer. I tillegg har de bensinstasjon og tipping.

Rediger opplysninger
 Tips en venn
Printvennlig versjon

Coop Orkla, avd. Vågland

COOP var første gangen etablert på starten av 1900-tallet på kaia på Vågland, men har siden den gang skiftet eiere flere ganger og ble sist oppkjøpt av Orkla. Det er medlemmene i samvirket som eier og styrer dagligvareforretningene som er tilsluttet COOP. Medlemmene får kjøpeutbytte, og under COOP-samvirket finnes mange forskjellige typer butikker.

 

-Da jeg var 15 år bestemte jeg meg for at jeg

skulle drive butikk, og siden dengang har jeg jobba i næringa, bortsett fra 5 år innen landbruket. Jeg har ikke følt noe behov for å flytte på meg! Jarl Henden (58) trives tydeligvis i jobben som daglig leder ved COOP på Liabø. Han har jobba der i 18 år, og synes det kjekkeste med jobben er å se økonomiske resultater av innsatsen. Han har varierte arbeidsoppgaver, og veksler mellom kontorarbeid, rydding, kassa, vareplassering, lagerarbeid og varebestilling, -eller prate med folk.

Jeg har ikke følt noe behov for å flytte på meg

coop2 coop1